Gangsteri cu stil - Baby Cinema
The Gentlemen
  • Acţiune
  • Crimă
n15 Nerecomandat 15
110 min

Va invitam la film cu bebelusul la purtator sau in burtica :)

Vizionari speciale pentru parintii cu bebelusii in burtica sau in brate!

Happy Cinema București impreuna cu Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari organizează din luna iunie 2017 o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși in burtica sau in brate! În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale:

*** nu vor rula trailere și reclame,

*** sonorul filmului va fi diminunat,

*** în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie.

Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema. Cinematograful va fi dotat cu mese si consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele). Multumim Bella Baby Happy Romania.

Pe timpul evenimentului va exista un spatiu special pentru alaptare in lounge-ul cinematografului. Parintii prezenti si cu bebelusii diversificati vor putea sa deguste iaurturi oferite de Danone Romania sau grisine speciale pentru bebelusi oferite de Milupa.

E timpul sa te relaxezi la un film la cinema impreuna cu bebelusul tau!

Sinopsis film: Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Format
Filme 2D (digitale)
Distributie / Voci originale
Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong