The Doors: Break On Thru - A Celebration Of Ray Manzarek
The Doors: Break On Thru - A Celebration Of Ray Manzarek
  • Documentar
  • Muzică
100 min

Trafalgar Releasing și The Doors Music prezintă ,,The Doors: Break on Thru – A Celebration of Ray Manzarek", eveniment care îl celebrează pe Ray Manzarek, legendarul co-fondator și pianist The Doors. Acest concert-tribut și documentar a fost filmat în Hollywood la Teatrul Fonda și i-a adus pe scenă pe Robbie Krieger și John Densmore cu ocazia zilei de naștere a lui Manzarek pentru a sărbători moștenirea acestuia și influența The Doors asupra unei întregi generații.

Concertul special include imagini și interviuri care nu au mai fost prezentate niciodată și mai multe momente clasice din repertoriul The Doors, avându-i ca invitați pe Kryger, Densmore, Taylor Hawkins de la Foo Fighters, Robert DeLeo de la STP, Brian Ray din trupa lui Paul McCartney, Exene Cervenka, John Doe, Warren Haynes, Rami Jaffee și mulți alții.

Cu peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, pe locul 100 în topul celor mai importante trupe din toate timpurile, The Doors sunt adevărate legende ale industriei muzicale.

DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI

Format
Spectacole
Distributie / Voci originale
John Densmore, John Doe, Taylor Hawkins, Rami Jaffee