Bestia
Beast
  • Aventuri
  • Dramă
  • Thriller
ap12 Acordul Părinţilor 12
90 min

Uneori, foșnetul din tufișuri este de fapt un monstru.

Idris Elba joacă într-un nou thriller palpitant despre un tată și cele două fiice adolescente ale sale, care se trezesc vânați de un leu masiv care vrea să demonstreze că în savană există un singur prădător de vârf.

Elba îl interpretează pe dr. Nate Daniels, un soț recent văduv care se întoarce în Africa de Sud, unde și-a întâlnit prima dată soția, într-o excursie planificată de mult timp cu fiicele lor, într-o rezervație de vânătoare administrată de Martin Battles (Sharlto Copley), un vechi prieten de familie și biolog de animale sălbatice. Dar ceea ce începe ca o călătorie de vindecare se transformă brusc într-o luptă înfricoșătoare pentru supraviețuire atunci când un leu, un supraviețuitor al braconierilor însetați de sânge care acum îi vede pe toți oamenii ca pe un dușman, începe să-i urmărească.

De la regizorul visceral și experiențial Baltasar Kormákur, regizorul filmelor Everest, 2 Guns și Contraband de la Universal Pictures, Bestia este produs de Will Packer, producătorul blockbusterului Girls Trip, al francizei Ride Along și a zece filme care au deschis nr. 1 în box office-ul american, printre care Night School, No Good Deed și Think Like a Man, de James Lopez, președintele Will Packer Productions, și de Baltasar Kormákur. Filmul este scris de Ryan Engle (Rampage, Non-Stop) după o poveste originală de Jaime Primak Sullivan, iar producători executivi sunt Jaime Primak Sullivan și Bernard Bellew.