Regulament general concursuri HAPPYCINEMA

După cum știți, adesea facem câte un CONCURS HAPPYCINEMA®!

Iar ca să fie totul cât mai clar și mai simplu și toată lumea să fie HAPPY, ne-am gândit să facem pentru voi această pagină specială, dedicată regulamentelor concursurilor HAPPYCINEMA®.

Participare:

Poate participa oricine, în condițiile în care:

1. poate veni la HAPPYCINEMA® să-și ridice premiul, în termen de 30 de zile de la anunțarea câștigătorului.

2. nu lucrează la HAPPYCINEMA® și nu este rudă apropiată (mamă, tată, frate, soră, soț, soție) a cuiva care lucrează la HAPPYCINEMA®.

3. este persoană fizică și are vârsta minimă de 18 ani împliniți la data participării.

TIPURI DE CONCURSURI

CONCURS PE FACEBOOK/INSTAGRAM cu întrebări la care se răspunde prin comentarii:

Aceste concursuri au, de obicei, următorul format:

Răspunde corect cu COMMENT la întrebarea de mai jos și intră în ‪#‎concurs‬! Poți câștiga [premiul X]!

=== Întrebarea la care trebuie dat un răspuns ===

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

SUCCES!

Răspunsurile:

Răspunsurile care se iau în considerare sunt răspunsurile corecte și complete. Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc ma multe conturi de Facebook ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta. De asemenea, vom elimina din tragerea la sorți comentariile “în doi peri” (trolls, beware!) și cele offtopic.

Atenție! Comentariile la comentarii nu participă la tragerea la sorți!

CONCURS PE FACEBOOK/INSTAGRAM cu TAG-uri în comentarii (+achiziție de bilet):

Aceste concursuri au, de obicei, următorul format:

Dă TAG în comentarii la [X] prieteni și intră în ‪#‎concurs‬! Poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

SUCCES!

Tagurile:

Tagurile care se iau în considerare sunt cele plasate în comentarii. Nu vom lua în considerare tagurile plasate pe poze, în cazul concursurilor care au și câte o imagine atașată. Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc mai multe conturi de Facebook ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta. De asemenea, vom elimina din tragerea la sorți comentariile “în doi peri” (trolls, beware!) și cele offtopic. Poți participa cu un singur comentariu, orice comentariu în plus nu va fi luat în calcul.

Important! Comentariile la comentarii nu participă la tragerea la sorți!

Anumite concursuri cu TAG&WIN presupun și achiziționarea unui bilet de cinema (VIZIONEAZĂ FILMUL, TAG & WIN!). În acest caz , revendicarea premiului se face doar în baza unui bilet cumpărat în perioada specificată în respectivul concurs.

CONCURS PE FACEBOOK cu TAG-uri pe poze:

Aceste concursuri au, de obicei, următorul format:

Fă-ți o poză la HAPPYCINEMA®, dă-ți TAG în ea ție și prietenilor tăi, nu uita să precizezi locația și intrați cu toții în ‪#‎concurs‬! Poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

Cum se face:
Pasul 1: îți faci un selfie sau ceri cuiva să-ți facă o poză cu telefonul tău;
Pasul 2: Intri pe Facebookul tău de pe telefon și alegi CheckIn;
Pasul 3: Opțional, spui la ce film ai fost (dacă nu, dai SKIP), apoi adaugi poza;
Pasul 4: Dai TAG prietenilor pe care vrei să-i înscrii în concurs;
Pasul 5: Te asiguri că ai făcut toate cele de mai sus și postezi!

SUCCES!

Tagurile:

Tagurile care se iau în considerare sunt cele plasate pe fotografiile personale ale participanților, făcute la HAPPYCINEMA® și localizate la HAPPYCINEMA® prin posibilitatea de localizare oferită de Facebook (checkin). Nu vom lua în considerare tagurile plasate în comentariile la postarea care anunță concursul, și nici tagurilor plasate pe poza concursului, în cazul concursurilor care au și câte o imagine atașată. Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc mai multe conturi de Facebook ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta. 

Important! În acest tip de concurs, comentariile nu participă la tragerea la sorți!

CONCURS  PE  FACEBOOK  CU  CHECK IN:

Aceste concursuri au, de obicei, următorul format:

Vino la HAPPYCINEMA® în [ziua/perioada X], cumpără minim 1 bilet la film, dă CHECK IN la HAPPYCINEMA® și intri în ‪#‎concurs‬! Poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

Cum se face:
Pasul 1: Vii la HAPPYCINEMA® în [ziua/perioada X]  și cumperi minim 1 bilet la film;
Pasul 2: Intri pe Facebookul tău de pe telefon și alegi CheckIn
Pasul 3: La rubrica “Caută locații/Search Places” alegi HappyCinema din zona ta
Pasul 4: Opțional, spui la ce film ai fost (dacă nu, dai SKIP)
Pasul 5: Pui hashtagurile #checkwin #happycinema
Pasul 6: Te asiguri că ai făcut toate cele de mai sus și postezi!

SUCCES!

Acordarea premiilor:

Câstigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Premiul sau premiile se vor acorda  doar în baza dovezii achiziționării a minim 1 bilet la film în ziua/perioada respectivă pentru “Check In” localizat la HAPPYCINEMA® (orașul corespunzător: București sau Buzău sau Focșani) în ziua/perioada menționată în textul de concurs.

Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc mai multe conturi de Facebook ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta.

Invitațiile sunt nominale și nu pot fi transmise altor persoane!

Important! Pastrati biletul de film! Doar în baza acestuia se va acorda premiul!

Costul ochelarilor 3D nu este inclus in invitație, atunci când premiul este o invitație la film

CONCURS CU PREMII PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER

Acest tip de concurs oferă premii prin tragere la sorți acelor persoane care se abonează la newsletterele HAPPYCINEMA® în perioadele semnalate. Acest tip de concurs se poate regăsi pe Facebook, pe site sau oriunde altundeva, chiar și în reviste și flyere).

Aceste concursuri au, de obicei, următorul format:

Abonează-te la newsletterul HAPPYCINEMA® în [ziua/perioada X] și intri în ‪#‎concurs‬! Poți câștiga [premiul X]!

Premiile se acordă prin tragere la sorți, care se face în [ziua X], iar rezultatul îl anunțăm [locul unde anunțăm rezultatul – pe Facebook, pe site etc].

Cum se face:
Pasul unic: Te abonezi la newsletterul HAPPYCINEMA® în [ziua/perioada X], iar noi ne ocupăm de rest.

SUCCES!

Acordarea premiilor:

Câstigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Premiul sau premiile se vor acorda  doar în baza apariției în baza de date a site-ului nostru, în ziua/perioada respectivă, a adresei de e-mail valide a persoanei abonate. Este important să nu abonezi adrese false, pentru că vei primi doar prin e-mail premiul sau instrucțiunile pentru a-l ridica!

Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că nu există participanți care folosesc mai multe conturi de e-mail ca să-și crească șansele de câștig, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile în care nu reușim să eliminăm din concurs toate acele persoane care practică asta.

Important!

Nu vă dezabonați apoi de la newsletter și nu ne marcați abuziv ca fiind spam sau junk – dacă identificăm o astfel de situație, ne rezervăm dreptul de a nu mai permite transmiterea de e-mailuri către adresa dumneavoastră de e-mail, ceea ce poate să interfereze cu procesul firesc al confirmării rezervărilor și transmiterea biletelor achiziționate online. Așadar, vă rugăm să nu participați la acest concurs doar pentru speranța de a câștiga premiile, ci pentru că vă doriți cu adevărat să primiți newsletterele noastre!

Trebuie, de asemenea, să știți că nu facem spam și nu dăm mai departe e-mailurile voastre niciunei alte entități (cu excepția programului de transmitere a newsletterelor, care este compliant GDPR). Pentru detalii, vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate, aici »

CONCURS “PĂSTREAZĂ BILETUL” – CU TRAGERE LA SORȚI

Acest concurs funcționează așa: alegem o zi anume din programul HAPPYCINEMA® și anunțăm concursul pentru ziua respectivă și premiile puse la bătaie, iar tu… participi. Anunțurile de concurs se pot face fie pe Facebook, fie pe site, fie direct în cinematograf, fiecare concurs este puțin diferit. La fel și premiile!

Toți cei care cumpără un bilet la film în zilele anunțate în concurs (ATENȚIE, doar din cinema, nu altfel!) pot câștiga premiul pus în joc!

Totul e să păstrezi biletul de film cumpărat în ziua anunțată din cinematograf, să-ți scrii pe el numele și datele de contact valide (citește, te rugăm, și politica noastră de confidențialitate!) și să-l pui în urnă.

SUCCES!

Acordarea premiilor:

În ziua anunțatată de noi pentru extragerea câștigătorului, numele acestuia va fi menționat printr-o actualizare a anunțului de concurs. Câștigătorul va fi contactat în vederea ridicării premiului pe baza datelor de contact furnizate de acesta (deci te rugăm să ne lași date de contact corecte!).

CONCURS “CUMPĂRĂ BILET” – CU PREMII GARANTATE

Acest tip de concurs/campanie/promoție oferă premii garantate (vouchere, obiecte promoționale etc.) clienților care cumpără bilete sau produse de la casa de bilete sau barul cinematografelor. De exemplu, primii 100 de cumpărători primesc pe loc un cadou din partea noastră :)

 

Orice CONCURS se încheie când…

… apare commentul nostru la postarea concursului, în care anunțăm că începe tragerea la sorți. Orice comentariu (sau tag) postat după postarea noastră, nu va fi luat în considerare.

Tragerea la sorți:

Tragerea la sorți se face în ziua stabilită în postarea care anunță concursul, dar nu putem să oferim o oră fixă pentru asta (orele sunt orientative!). Așa că ne rezervăm dreptul ca momentul anunțării câștigătorilor să fie mai mult sau mai puțin surpriză.

Se practică utilizarea sistemului RANDOM.org pentru concursurile de Facebook, pentru că este rapid și foarte practic, așa că și noi îl folosim. Tragerea la sorți se face prin introducerea manuală a numărului de comentarii valide în sistem, care apoi returnează o cifră pe care o alege aleator, după un algoritm specific. Facem o captură de ecran, numărăm până la comentariul cu numărul respectiv și acela este câștigătorul, pe care îl și anunțăm cu un comentariu la postarea concursului. În cazul concursurilor cu tag,

Vă asigurăm că tragerea la sorți se face fără părtinire și, dacă v-ați înscris la concurs, înseamnă că aveți încredere în noi (mulțumim!).

N-ai câștigat sau am greșit ceva?

Dacă n-ai câștigat, stai chill. Vrem să fii HAPPY, deci vom tot avea concursuri și oportunități. Sigur vei câștiga cu HAPPYCINEMA®, într-un fel sau altul.

Am greșit la numărătoare și am desemnat pe altcineva câștigător în locul tău? Uf, suntem oameni, mai greșim și ne asumăm asta. E OK – ne semnalezi greșeala și, dacă ai dreptate, fii HAPPY, pentru că, în cazul concursurilor cu invitații, primești invitația. În cazul concursurilor cu premii în obiecte (tricouri, șepci, insigne etc), găsim o soluție. Poate tot o invitație la HAPPYCINEMA®, poate o surpriză.

Întrebări frecvente:

Ce înseamnă “invitație de două persoane”?

Invitația de două persoane este un premiu care permite intrarea a două persoane la un film la alegere. Invitația se poate folosi o singură dată.

Ce înseamnă “seară la film” / “ieșire la film”?

Seara / ieșirea la film poate fi în 2 sau în 4, după cum este menționat în CONCURS.

O seară / ieșire la film este un premiu care permite câștigătorului intrarea la un film la alegere (orice film, la alegerea câștigătorului, valabile în perioada menționată în textul de concurs), și include unul dintre Pachetele #HAPPY astfel:

  • Pachet #HAPPY pentru 2: concursurile care oferă seară / ieșire la film în 2 – intrare la filmul ales pentru 2 persoane și 1 meniu HAPPY dublu mare;
  • Pachet #HAPPY pentru 4: concursurile care oferă seară / ieșire la film în 4 – intrare la filmul ales pentru 4 persoane și 4 meniuri HAPPY medii;

Se poate intra la un singur film.

Ce înseamnă “Pachet #HAPPY”?

Vezi mai sus.

***

Cam asta ar fi tot. Dacă am uitat ceva, completăm, deci revino în pagina asta din când în când.

Fii HAPPY!